El proper dilluns 14 de març, a les 11.30 hores, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el nou web de Fons Europeus, acompanyat de la secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Matilde Villarroya, a la seu del Districte Administratiu (c. Foc, 47). També oferiran dades actualitzades de l’arribada i gestió dels fons Next Generation a Catalunya.

Aquest nou espai web recull informació de tots els fons europeus que gestiona la Generalitat de Catalunya i especialment les dades dels fons Next Generation Catalunya.

L’acte de presentació del nou web es podrà seguir a través del canal YouTube del Departament.

Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa presencialment s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

11:30|El conseller Giró presenta el nou web de Fons Europeus i l'actualització de les dades relacionades amb els Next Generation. Departament d'Economia i Hisenda. Districte Administratiu ( c. Foc, 47)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, presentarà el nou web de Fons Europeus, acompanyat de la secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Matilde Villarroya, i oferiran dades actualitzades de l’arribada i gestió dels fons Next Generation a Catalunya. L'acte es podrà seguir a través del canal YouTube del Departament.