• El conseller Argimon atendrà els mitjans a les 11.15 hores aproximadament
El Departament de Salut presentarà aquest dijous, 17 de març, el Pla de salut de Catalunya 2021-2025 en una jornada a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). A l’acte hi participarà el conseller de Salut, Josep Maria Argimon; la directora general de Planificació en Salut, Aina Plaza, així com també professionals i experts de l’àmbit de la salut que presentaran les seves experiències, que inspiren els models de treball proposats en aquest nou pla, aprovat pel Govern el desembre de 2021.

La jornada, que començarà a les 09.00 del matí, es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç: https://youtu.be/j7VauFoH2UY

A les 11.15 hores, aproximadament, el conseller de Salut atendrà els mitjans de comunicació. Per accedir al MNAC, caldrà acreditar-se enviant un correu electrònic a l’adreça de premsa.salut@gencat.cat abans d'avui dimecres a les 15.00 hores.

11:15|El conseller Argimon assisteix a la presentació del Pla de salut de Catalunya 2021-2025 al MNAC. MNAC. Sala Oval (Palau Nacional, Parc de Montjuïc)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon; la directora general de Planificació en Salut, Aina Plaza, i professionals i experts de l’àmbit de la salut assistiran a la presentació del Pla de salut de Catalunya 2021-2025 en una jornada a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La jornada començarà a les 9.00 hores i el conseller Argimon atendrà els mitjans a les 11.15 hores. A l'acte també hi aniran, Gemma Craywinckel, directora del Servei Català de la Salut (CatSalut); Montserrat Gea, directora general de Professionals de la Salut; Xavier Bayona, director de l' Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS); Meritxell Budó, secretària d'Atenció Sanitària i Participació; la directora general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat, Montserrat Vilella, i el director general de Serveis Socials, Josep M. Forné.