Presentació a Girona del 'Col·laboratori CatNord', el tercer col·laboratori d'innovació social i digital a Catalunya impulsat per Polítiques Digitals

query_builder   16 març 2022 10:30

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació a Girona del 'Col·laboratori CatNord', el tercer col·laboratori d'innovació social i digital a Catalunya impulsat per Polítiques Digitals

  • La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà en la presentació, que tindrà lloc demà dijous, 17 de març, a Girona, i es podrà seguir en streaming pel canal de YouTube de Polítiques Digitals

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà demà dijous, 17 de març, a les 12h, en la presentació del Col·laboratori CatNord, el tercer laboratori de laboratoris d’innovació social i digital impulsat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT en el marc de la iniciativa Col·laboratori Catalunya, després del Col·laboratori CatSud i el Col·laboratori Anoia–Igualada. L’acte tindrà lloc a l’Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, a Girona, i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Polítiques Digitals.

Articulat com una xarxa de col·laboració entre administracions, empreses, ciutadania i centres de recerca vinculada en aquest cas a les comarques gironines, el Col·laboratori CatNord compta amb la participació inicial de la Universitat de Girona (UdG), la Diputació de Girona, els ajuntaments de Girona i Olot, i l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), per donar resposta als reptes del territori i innovar conjuntament.

A la presentació també hi intervindran el vicerector de Projectes Estratègics de la UdG, Josep Calbó, i el director adjunt de la Fundació i2CAT, Artur Serra, a més de representants de la resta d’entitats del Col·laboratori CatNord.

12:00|Presentació del Col·laboratori CatNord. Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Edifici Narcís Monturiol ( Emili Grahit, 91, Bloc B)|Girona (Gironès)

La directora general de Societat Digital, Joana Barbany, participarà en la presentació del Col·laboratori CatNord, el tercer laboratori de laboratoris d’innovació social i digital impulsat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i la Fundació i2CAT en el marc de la iniciativa Col·laboratori Catalunya.