El delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, presideix aquest dimecres, 23 de març, a les 10.00 hores, una nova reunió de la Comissió Executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre.
En aquesta reunió de la Comissió Executiva es presentarà el Pla de Comunicació de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre que s'ha elaborat.

Un cop finalitzi la reunió, a les 11.30 hores, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i el president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), Xavier Faura, faran una atenció als mitjans de comunicació. Els gràfics interessats podran prendre imatges abans d'acabar la reunió, a les 11.15 hores aproximadament.

11:30|Comissió executiva RdB Terres de l'Ebre. Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre ( pl. Gerard Vergés, 1)|Tortosa (Baix Ebree)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, farà una roda de premsa després de la reunió de la Comissió Executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. L'acompanyarà el president del COPATE, Xavier Faura. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a les 11.15 h aprox.