Dijous, 24 de març, a les 12:00 hores, a l'Aeroport de Sabadell

El conseller Elena presenta els dos nous helicòpters que s'incorporen a la Unitat Central de Mitjans Aeris dels Mossos d'Esquadra

query_builder   22 març 2022 08:40

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta els dos nous helicòpters que s'incorporen a la Unitat Central de Mitjans Aeris dels Mossos d'Esquadra

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, presentarà el proper dijous, 24 de març, a les 12.00 hores, les dues noves aeronaus  que la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra incorpora a la seva Unitat Central de Mitjans Aeris.

Els dos nous vehicles aeris estan dotats dels últims avanços tecnològics en matèria aeronàutica, tant en seguretat com en eines que permetin l’assistència a la ciutadania, així com en la gestió de la seguretat ciutadana i l’ordre públic des de l’aire.

A l’acte també hi participaran el director general de la Policia, Pere Ferrer, i el comissari Eduard Sallent de la Prefectura del cos de Mossos d’Esquadra, entre d’altres autoritats.

Aquells mitjans que vulguin acreditar-se cal que enviïn un correu electrònic abans de dimecres 23 de març a les 14 hores a comunicacio.interior@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i matrícula del vehicle amb el qual es vol accedir a les instal·lacions aeroportuàries.

*El mateix dijous recomanem arribar amb força antelació a les instal·lacions de l’aeroport, ja que cal passar els controls d’accés per tal d’accedir al recinte.

12:00|El conseller Elena presenta els dos nous helicòpters que s'incorporen a la Unitat Central dels Mossos d'Esquadra. Aeroport de Sabadell|Sabadell (Vallès Occidental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, presentarà els dos nous helicòpters que s’incorporen a la Unitat Central de Mitjans Aeris dels Mossos d’Esquadra.