La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i el subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, Jacobo Mendioroz, oferiran aquest divendres una roda de premsa per explicar l’actualització del procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2.

La roda, amb format híbrid (presencial i telemàtic), tindrà lloc a les 11.00 hores a la sala d’actes del Departament de Salut. Els mitjans que vulguin cobrir l’acte de forma presencial caldrà que s’acreditin, prèviament, enviant un correu electrònic a l’adreça de premsa.salut@gencat.cat abans d'aquest dijous a les 18.00 hores. Serà necessari especificar nom i cognoms; el DNI; el mitjà pel qual es treballa i la tasca que s’hi desenvolupa (redactor, fotògraf, etc.). Els mitjans també podran seguir i participar a la roda de premsa a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/96059195331?pwd=QzZQT0pPNzVOV3orNUVkeW00ZFU1Zz09

ID de reunió: 960 5919 5331

Codi d’accés: 985977


A més, la roda de premsa també es podrà seguir per YouTube:

https://youtu.be/v1zzrj-2CUU

11:00|Roda de premsa d'actualització del Procediment d'actuació enfront de casos d'infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2. Sala d'actes del Departament de Salut. Pavelló Ave Maria (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i el subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, Jacobo Mendioroz, oferiran una roda de premsa per explicar l’actualització del procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2. La roda, amb format híbrid (presencial i telemàtic), tindrà lloc a les 11.00 hores a la sala d’actes del Departament de Salut. Els mitjans també hi podran participar a través de la plataforma Zoom.