El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, amb l'alcalde de Santa Bàrbara, Antonio Ollés; el director de la Cursa 5 km i 10 km de Santa Bàrbara, Miquel Also, i la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Santa Bàrbara, Ana Maria Panisello, presenten aquest diumenge 27 de març la dotzena edició del Circuit de Running Series Terres de l'Ebre 2022 a aquest municipi del Montsià.

La Cursa dels 5 km i 10 km de Santa Bàrbara és la primera prova del XII Circuit de Running Series Terres de l'Ebre que presenta un calendari amb un total de 10 proves. El Circuit clourà el 20 de novembre amb la Cursa del Vi de Gandesa, mentre que la festa final del Circuit se celebrarà el 16 de desembre a l'EMD Jesús. 

La sortida d'aquesta primera prova de la 12a edició del Circuit de Running Series Terres de l'Ebre 2022 tindrà lloc a les 10.00 hores des del Pavelló d'esports, a l'avinguada Europa s/n, de Santa Bàrbara.

09:45|Presentació del Circuit Running Series Terres de l'Ebre. Pavelló d'esports ( av. Europa, s/n)|Santa Bàrbara (Montsià)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presentarà l'12a edició del Circuit Running Series de les Terres de l'Ebre 2022. L'acompanyaran l'alcalde de Santa Bàrbara, Antoni Ollés, i el director de la Cursa, Miquel Also.