• El concert, que es presentarà en roda de premsa el proper dimecres a les 11 hores, està organitzat per l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, el Consolat General d’Ucraïna a Barcelona i la Jove Orquestra Filharmònica Catalana

El proper dimecres, 30 de març, a les 11 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació del concert "Música per la pau”, organitzat per l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, el Consulat General d’Ucraïna a Barcelona i la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, amb el suport de la Generalitat de Catalunya; de l’Ajuntament de Barcelona i del Palau de la Música. El concert tindrà lloc el dia 8 d’abril a les 20 hores al Palau de la Música.

L’acte de presentació del concert, que tindrà lloc a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català del Palau de la Música, comptarà amb la participació del director del Palau de la Música, Joan Oller; el secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz; el secretari d'Acció Exterior, Gerard Figueras; el delegat de Drets Culturals de l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados; el cònsol d’Ucraïna a Barcelona, Oleksandr Dzoma; la representant de l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, Olga Dzyuban, i el compositor i director d’orquestra Melani Mestre.

Els mitjans interessats en assistir a la roda de premsa han de confirmar la seva presència enviant un correu a premsa.cultura@gencat.cat

 

11:00|Roda de premsa de presentació del concert 'Música per la pau'. Sala d'Assaig de l'Orfeó Català del Palau de la Música ( c. Palau de la Música, 4-6)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general del Departament de Cultura, Jordi Foz, participarà en la roda de premsa de presentació del concert Música per la pau, organitzat per l’associació d’ucraïnesos a Barcelona Djerelo, el Consulat General d’Ucraïna a Barcelona i la Jove Orquestra Filharmònica Catalana, en suport al poble d'Ucraïna.