L'acte, que també comptarà amb la participació de l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, tindrà lloc a les 11:30h a la seu d'EVARM a Sant Boi de Llobregat

El proper dimecres 30 de març, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret i Sabidó; i el CEO d’EVARM, Xavier Ribas i Olaya, presentaran el primer vehicle que funciona amb hidrogen verd desenvolupat a Catalunya per l’empresa catalana EVARM. Torrent, Moret i Ribas visitaran les instal·lacions de l’empresa a les 11:30h i atendran els mitjans de comunicació a les 12:00h.

L’acte tindrà lloc a les instal·lacions d’EVARM a Sant Boi de Llobregat (Doctor Josep Castells, 34-A. Sant Boi de Llobregat)

11:30|El conseller Torrent i el CEO d'EVARM presenten el primer vehicle que funciona amb hidrogen verd fet a Catalunya . Doctor Josep Castells, 34-A|Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el CEO d’EVARM presentaran el primer vehicle que funciona amb hidrogen verd fet a Catalunya.