Inauguració de les jornades de treball: Pensar el Pla Pilot de Renda Bàsica per a Catalunya

query_builder   30 març 2022 08:53

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de les jornades de treball: Pensar el Pla Pilot de Renda Bàsica per a Catalunya

La secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca León, inaugurarà les jornades de treball de disseny del projecte del Pla Pilot de Renda Bàsica per a Catalunya aquest dijous 31 de març a les 10 h. Les jornades tindran lloc el dijous i divendres al Palau Macaya (Pg. de Sant Joan, 108) de Barcelona i tenen com a objectiu sotmetre a debat la primera proposta del projecte realitzada per l'Oficina del Pla Pilot així com promoure l'intercanvi amb investigadors experts en el camp del disseny i avaluació de polítiques públiques i la implementació de projectes pilots similars.

El cap de l'Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal, Sergi Raventós i Panyella, atendrà els mitjans de comunicació després de la inauguració de les jornades.

10:00|Inauguració de les jornades de treball: Pensar el Pla Pilot de Renda Bàsica per a Catalunya. Palau Macaya ( pg. Sant Joan, 198)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general del Departament de la Presidència, Núria Cuenca León, inaugurarà les jornades de treball de disseny del projecte del Pla Pilot de Renda Bàsica per a Catalunya. Les jornades tindran lloc el dijous i divendres al Palau Macaya de Barcelona i tenen com a objectiu sotmetre a debat la primera proposta del projecte realitzada per l'Oficina del Pla Pilot així com promoure l'intercanvi amb investigadors experts en el camp del disseny i avaluació de polítiques públiques i la implementació de projectes pilots similars. El cap de l'Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal, Sergi Raventós i Panyella, atendrà els mitjans de comunicació després de la inauguració de les jornades. La directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons, assistirà a les jornades.