• El certamen tindrà lloc de l’1 al 3 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona
  • Aplegarà 100 expositors directes que oferiran propostes de destinacions locals, nacionals i internacionals

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà demà divendres la nova edició del saló de turisme B-Travel, que se celebra de l’1 al 3 d’abril al palau 1 i a la plaça Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Acompanyaran el conseller la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, el president de Fira de Barcelona, Pau Relat i Vidal, i el president de B-Travel, Martí Sarrate Laplana, entre altres autoritats.

L’acte d’inauguració començarà a les 12 hores a l’estand de Catalunya situat al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. En acabar la visita a l’estand, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.  

Els periodistes interessats hauran d’acreditar-se prèviament online a través d’aquest enllaç. Les acreditacions també es podran gestionar de manera presencial entrant per l’accés Servifira (plaça d’Espanya, cantonada amb Avda. Paral·lel).

12:00|El conseller Torrent inaugura la fira de turisme B-Travel. Palau 1. Recinte de Montjuïc. Fira de Barcelona ( av. Reina Maria Cristina, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, inaugurarà la fira de turisme B-Travel.