La consellera Cervera presenta el projecte de la residència per a gent gran Sabadell - Parc Central

query_builder   6 abril 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Cervera presenta el projecte de la residència per a gent gran Sabadell - Parc Central

La titular de Drets Socials oferirà una roda de premsa amb l’alcaldessa del municipi, Marta Farrés

En el decurs de la jornada, la consellera també farà una visita institucional a l’Ajuntament i es reunirà amb representants de la Plataforma d’Entitats per a la Residència Sector Sud

El proper dijous, 7 d’abril, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà el projecte de residència i centre de dia Sabadell – Parc Central. El Departament finançarà amb els fons Next Generation EU la construcció d’aquest nou equipament públic d’atenció a la gent gran, que s’ubicarà en sòl cedit per l’ajuntament de la localitat.

A les 12.15 h, la consellera Cervera i l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, oferiran una roda de premsa al solar que acollirà la futura residència (c. de Diego Almagro, 34-36, al costat del Complex del Parc Central). L’acte es podrà seguir presencialment i de forma telemàtica a les xarxes de Drets Socials: Youtube, twitter i facebook.

Abans de la roda de premsa, Cervera i Farrés celebraran una trobada a porta tancada amb membres de la Plataforma d’Entitats per a la Residència Sector Sud de Sabadell.

Durant el matí, a les 10 h, la consellera mantindrà una reunió de treball al consistori amb l’alcaldessa i altres membres de l’equip municipal i tot seguit, a les 10.30h, farà una visita institucional a l’Ajuntament i signarà el Llibre d’Honor de la localitat.

En el decurs de la jornada, acompanyaran la consellera la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; el director de Serveis del Departament, Xavier Baiget, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau.

12:15|La consellera Cervera presenta la futura residència per a gent gran Sabadell- Parc Central . C. de Diego Almagro, 34-36|Sabadell (Vallès Occidental)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, presentarà la futura residència i centre de dia per a gent gran Sabadell – Parc Central. L'acompanyarà l'alcaldessa del municipi, Marta Farrés. Abans de la roda de premsa, Cervera i Farrés mantindran una trobada a porta tancada amb membres de la Plataforma d’Entitats per a la Residència Sector Sud de Sabadell. Durant el matí, a les 10 h, la consellera celebrarà una reunió de treball al consistori amb l’alcaldessa i altres membres de l’equip municipal i tot seguit, a les 10.30h, farà una visita institucional a l’Ajuntament i signarà el Llibre d’Honor de la localitat. En el decurs de la jornada, acompanyaran la consellera la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; la secretària d’Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; el director de Serveis del Departament, Xavier Baiget, i la directora dels Serveis Territorials de Drets Socials a Barcelona, Lluïsa Nicolau.