La Generalitat inicia la commemoració de l'any Ramon Trias Fargas amb un primer acte de caire social al recinte modernista de Sant Pau

query_builder   6 abril 2022 13:40

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat inicia la commemoració de l'any Ramon Trias Fargas amb un primer acte de caire social al recinte modernista de Sant Pau

Demà dijous, a les 18.00 hores, el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, donaran el tret de sortida a la commemoració de l’any Ramon Trias Fargas al recinte modernista de Sant Pau en un acte que reunirà els representants i agents del món social, personalitats dels àmbits econòmic, familiars i autoritats. L’acte coincideix amb l’aniversari dels 40 anys de l’aprovació de la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (Lismi), l’actual Llei General de Discapacitat (LGD), que va impulsar Trias Fargas.

L’acte de presentació de l’any Trias Fargas tindrà lloc a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau (c. Sant Antoni Maria Claret, 167).

Els mitjans interessats a assistir a l’acte s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

18:00|Els consellers Giró i Cervera donen el tret de sortida a l'Any Ramon Trias Fargas. Recinte Modernista de Sant Pau ( c. Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, donaran el tret de sortida a la commemoració de l’Any Ramon Trias Fargas al recinte modernista de Sant Pau en un acte que reunirà els representants i agents del món social, personalitats dels àmbits econòmic, familiars i autoritats. L’acte coincideix amb l’aniversari dels 40 anys de l’aprovació de la Llei d’Integració Social del Minusvàlid (Lismi), l’actual Llei General de Discapacitat (LGD), que va impulsar Trias Fargas. També hi assistiran la secretària d'Afers Socials i Famílies, Anna Figueras; la directora general de Provisió de Serveis, Maria Rosa Pons; el director general de Prestacions Socials, Jordi Miquel Sendra; la directora general de l'Autonomia Personal i la Discapacitat, Montserrat Vilella, i la directora general d’Acció Cívica i Comunitària, Cesca Domènech.