La consellera de Drets Socials i l'alcaldessa de Montcada i Reixac atendran els mitjans de comunicació a la Masia Reixac després de la reunió, a les 18h

El proper dilluns 11 d’abril, la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, visitarà l’Ajuntament de Montcada i Reixac on assistirà a una reunió per abordar la problemàtica del barraquisme a la llera del riu Besós entre l’Ajuntament de Montcada i Reixac, el Consorci del Besòs i el Govern. A les 18h, després de la reunió, la consellera es desplaçarà a la Masia Reixac a la Ctra. de la Roca BV-5001, km 9 on atendrà els mitjans de comunicació i visitarà les barraques.

A banda de la consellera, per part del Govern de la Generalitat assistiran a la reunió el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral; la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés, i el director general de Serveis Socials, Josep Maria Forné, entre d’altres. Per part de l’Ajuntament, assistiran a la reunió l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos; el regidor d’Urbanisme, Planejament i Disciplina, Jordi Sánchez, i la regidora de Serveis Socials, Polítiques d’Inclusió i Sanitat, Mar Sempere. Per part de Consorci del Besòs, hi assistirà la gerent, Carmen Rivas.

Aquesta reunió tindrà lloc després de l’aprovació de l’Acord de Govern pel qual el Govern s’ha compromès a  impulsar una diagnosi sobre el barraquisme a la llera del riu Besòs en l’àmbit metropolità de Barcelona a fi de crear plans d’actuació concrets que permetin intervenir sobre aquesta problemàtica i actuar per a revertir la situació de les persones que hi resideixen. La Delegació de Govern a Barcelona serà l’encarregada de coordinar aquesta diagnosi mitjançant un procés participatiu obert que inclourà els diferents departaments de la Generalitat, les altres administracions públiques i entitats del tercer sector.

18:00|La consellera Cervera atén els mitjans de comunicació després de la reunió per abordar la problemàtica del barraquisme a la llera del riu Besós. Masia Reixac ( ctra. de la Roca BV-5001, km 9)|Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, atendrà els mitjans de comunicació després de la reunió per abordar la problemàtica del barraquisme a la llera del riu Besós.