El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el proper dilluns, 11 d’abril, el projecte AINA a les Illes Balears, en el marc de la gira de presentació de la iniciativa als territoris de parla catalana.

La presentació, sota el títol Una lleguna intel·ligent. AINA, el català en l’era digital, tindrà lloc a l’Arxiu del Regne de Mallorca, a Palma (carrer Ramon Llull, 3), a partir de les 19 hores. En la presentació també participarà el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company.

Precisament, a les 16 hores, el vicepresident Puigneró mantindrà una reunió de treball amb el conseller Company a Can Oleo (carrer de l’Almudaina, 4). Els mitjans podran prendre imatges de la trobada (mut) a les 17.25 hores, aproximadament. Un cop acabada la reunió, cap a les 17.30 hores, el vicepresident Puigneró i el conseller Company els atendran.

El vicepresident Puigneró presenta el projecte AINA a les Illes Balears

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el projecte AINA a les Illes Balears i, prèviament, mantindrà una trobada amb el conseller de les Illes Balears, Miquel Company.

  • 17:30|Reunió amb el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears. Can Oleo ( c. de l'Almudaina, 4)|Palma (Illes Balears)

    El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, mantindrà una reunió de treball amb el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company. Els mitjans podran prendre imatges de la trobada (mut) a les 17.25 hores, aproximadament. Un cop acabada la reunió, cap a les 17.30 hores, el vicepresident Puigneró i el conseller Company els atendran.

  • 19:00|Presentació del projecte AINA a les Illes Balears. Arxiu del Regne de Mallorca ( c. de Ramon Llull, 3)|Palma (Illes Balears)

    El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el projecte AINA a les Illes Balears, en el marc de la gira de presentació de la iniciativa als territoris de parla catalana. En la presentació també participarà el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company.