• El conseller d’Empresa i Treball i el CEO de AGC Pharma Chemicals Europe, Akihiro Kadokura, mantindran una reunió de treball, oferiran una atenció als mitjans i visitaran les instal·lacions a les 16:15h

El proper dimarts 12 d’abril, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el CEO d’AGC Pharma Chemicals Europe, Akihiro Kadokura, anunciaran el projecte d’expansió de la multinacional japonesa del sector químic a Malgrat de Mar (el Maresme). Torrent i Kadokura mantindran una reunió de treball, atendran els mitjans de comunicació i visitaran les instal·lacions de l’empresa a les 16:15h. En l’acte també hi participarà l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas Mollfulleda.

L’acte tindrà lloc a les instal·lacions d’AGC Pharma Chemicals (Camí de la Pomereda, 13, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona).

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

16:15|El conseller Torrent anuncia el projecte d'expansió de la multinacional AGC Pharma Chemicals a Malgrat de Mar. AGC Pharma Chemicals (Camí de la Pomereda, 13)|Malgrat de Mar (Maresme)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el CEO de l’empresa japonesa AGC Pharma Chemicals anunciaran el projecte d’expansió de la multinacional a Malgrat de Mar