La consellera d'Igualtat i Feminismes Tània Verge serà demà a Brussel·les per presentar l'informe 'Protecció de la llibertat de premsa i promoció dels drets humans a Catalunya'

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge i Mestre, serà demà 20 d’abril a Brussel·les per presentar l’informe 'Protecció de la llibertat de premsa i promoció dels drets humans a Catalunya' encarregat pel Govern de Catalunya al Centre de Defensa de Drets Humans IRIDIA. L’acte tindrà lloc en format presencial a les 17 h a l’Espai Catalunya Europa (Rue de la Loi/Westraat, 227, Brussel·les). En cas de voler assistir-hi, cal que us acrediteu enviant un correu electrònic a comms.eu@gencat.cat. Aquí trobareu més informació sobre l’esdeveniment.

Verge mantindrà també demà, 20 d’abril, un esmorzar de premsa a l’Espai Catalunya Europa a les 10 h per exposar les principals conclusions de l’informe que es presentarà a la tarda, així com la tasca del seu departament en l’àmbit de les polítiques europees. La trobada tindrà una durada aproximada d’una hora. Per participar en l’esmorzar de premsa amb la consellera, cal que confirmeu la vostra assistència al correu electrònic comms.eu@gencat.cat.    

Durant el dia, la consellera mantindrà reunions de treball amb l’Oficina Regional d’Ocupació de Brussel·les (ACTIRIS) per intercanviar bones pràctiques en la lluita contra la discriminació en la contractació. Verge també es reunirà amb la coordinadora de la Comissió Europea per la lluita contra el racisme, Michaela Moua, i amb el secretari del Fòrum Parlamentari Europeu per als Drets Sexuals i Reproductius, Neil Datta.

Contacte de premsa de la Delegació del Govern de Catalunya davant la UE: Meritxell Parramon Vilà (mparramonv@gencat.cat / +34 629 723 720)