• En el decurs de la commemoració es reconeixerà la trajectòria professional dels membres del cos dels Mossos d’Esquadra, així com d’altres cossos policials i societat civil
  • El conseller d’Interior i el comissari en cap intervindran en aquesta celebració

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, encapçalarà divendres vinent, 22 d’abril, l’Acte Nacional de celebració del Dia de les Esquadres, festivitat del cos de Mossos d’Esquadra en la qual es reconeix la trajectòria professional i actuacions meritòries dels seus membres, així com d’altres cossos policials i societat civil. L’acte tindrà lloc a l’Auditori del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), a les 12.00 hores.

A la seva arribada a l’acte, el cap de l’Executiu passarà revista a la guàrdia d’honor dels  Mossos d’Esquadra i saludarà els representants de les diferents unitats del cos.Tot seguit començarà l’acte de celebració del Dia de les Esquadres, en el decurs del qual es lliuraran les plaques i medalles commemoratives del cos, i hi hauran parlaments del conseller Elena; del comissari en cap dels mossos, Josep M Estela, i del president Aragonès que clourà la celebració.

 

Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte s’hauran d’acreditar prèviament abans de demà, dijous, a les 14.00 hores, clicant en el següent enllaç:

https://mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/inscripcions/Esquadres/FormInscripcio.html?acte=Acte_nacional&TINSC=Premsa

Per accedir-hi serà imprescindible presentar aquesta acreditació acompanyada d’un document acreditatiu de la vostra identitat. L’accés a l’acte es tancarà a les 11.45 hores.

Per a la fotografia de grup es recomana portar un teleobjectiu 300 mm

12:00|Acte Nacional del Dia de les Esquadres. Auditori del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) (Plaça Leonardo da Vinci)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, encapçalarà l’Acte Nacional de celebració del Dia de les Esquadres, festivitat del cos de Mossos d’Esquadra en la qual es reconeix la trajectòria professional i actuacions meritòries dels seus membres, així com d’altres cossos policials i societat civil. En el decurs de l'acte es lliuraran les plaques i medalles commemoratives del cos, i hi hauran parlaments del conseller Elena; del comissari en cap dels mossos, Josep M Estela, i del president Aragonès que clourà la celebració. La consellera de Drets Socials, Violant Cervera; la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés; el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra; la directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Ester Cabanes; i la secretària general del departament de Salut, Meritxell Masó, hi assistiran.

Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte s'hauran hagut d'acreditar prèviament a través del següent enllaç: https://mossos.gencat.cat/ca/serveis_i_tramits/inscripcions/Esquadres/FormInscripcio.html?acte=Acte_nacional&TINSC=Premsa

Per accedir-hi serà imprescindible presentar aquesta acreditació acompanyada d’un document acreditatiu d'identitat. L’accés a l’acte es tancarà a les 11.45 hores. Per a la fotografia de grup, es recomana portar un teleobjectiu de 300 mm.