La consellera Tània Verge visitarà demà Sant Cugat del Vallès

query_builder   28 abril 2022 12:42

event_note Nota de premsa

La consellera Tània Verge visitarà demà Sant Cugat del Vallès

 • A l’Ajuntament, representants del Departament d’Igualtat i Feminismes es reuniran amb l’alcaldessa de Sant Cugat i altres càrrecs electes per posar en comú el treball que s’està realitzant en el marc de les polítiques d’igualtat.
 • A les 11.20 h, Verge i Ingla atendran els mitjans de comunicació, que també estan convidats a enregistrar, a les 9.30 h, imatges de l’arribada de la consellera al consistori i la signatura del Llibre d’Honor.
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà aquest divendres el municipi de Sant Cugat del Vallès, acompanyada de la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo. La jornada començarà a les 9.30 h a l’Ajuntament, on la consellera serà rebuda per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla Mas, i altres càrrecs electes del municipi. A continuació, es traslladarà a la Sala de Plens i signarà el Llibre d’Honor.

Es convida als mitjans gràfics a enregistrar, a les 9.30 h, imatges de l’arribada de la consellera al consistori i la signatura del Llibre d’Honor.

A continuació, les representants del Departament d’Igualtat i Feminismes es reuniran amb membres de l’Ajuntament de Sant Cugat per abordar el treball que totes dues institucions realitzen en el marc de les polítiques d’igualtat.

Després de la trobada, aproximadament a les 11.20 h, la consellera i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Cugat (Plaça de la Vila, 1).

Per assistir tant a l’enregistrament del mut com a l’atenció a mitjans, es prega enviar confirmació per correu electrònic a l’adreça comunicacio.igualtat@gencat.cat.

Després de la visita a l’Ajuntament, la consellera es desplaçarà al centre d’informació i serveis de Creu Roja al municipi, per conèixer de primera mà com s’està desenvolupant l’acollida de persones ucraïneses. Finalment, Verge visitarà el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès.
La consellera Verge visita Sant Cugat del Vallès

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, visitarà el municipi de Sant Cugat del Vallès, acompanyada de la secretària de Feminismes, Montserrat Pineda Lorenzo.

 • 09:30|Visita a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Plaça de la Vila, 1|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  La consellera Verge signarà el Llibre d'Honor i es reunirà amb l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla Mas, i altres càrrecs electes del municipi.

 • 11:20|Atenció als mitjans de comunicació. Plaça de la Vila, 1|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  Després de la reunió entre representants del Departament d'Igualtat i Feminismes i l'Ajuntament de Sant Cugat, la consellera Tània Verge i l'alcaldessa Mireia Ingla atendran els mitjans de comunicació a la Sala de Plens del consistori.

 • 11:45|Visita a les instal·lacions de Creu Roja. Carrer Sant Juli, 2|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  Després de la visita a l’Ajuntament de Sant Cugat, la consellera es desplaçarà al centre d’informació i serveis de Creu Roja al municipi, per conèixer de primera mà com s’està desenvolupant l’acollida de persones ucraïneses.

 • 12:30|Visita al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. Avinguda Alcalde Barnils, 3-5|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

  La consellera Verge visitarà el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès i es trobarà amb el grup de treball d'Igualtat.