La directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, acompanyada del director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a la Catalunya Central, Josep Arderiu, serà demà dimecres, 4 de maig, a les 11 h, a Taradell (Osona) per explicar el Pla de prevenció d’incendis 2022-2025 i les principals actuacions que es fan a les comarques de la Catalunya Central per preparar els boscos per fer front a l’emergència climàtica que els fa més vulnerables que mai als incendis forestals.

La directora i l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanes, atendran els mitjans de comunicació a l’ermita de Sant Quirze de Subiradells. Aquesta és una de les zones on l’Ajuntament i l’Associació de Veïns han fet treballs d’autoprotecció i prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions. Dimecres, els mitjans gràfics podran prendre imatges dels treballs de manteniment en aquesta zona als afores del poble situada a l’extrem de la urbanització de la Roca.


Lloc:

https://goo.gl/maps/cdzTdefVesfCjHfF8

 

11:00|Pla de prevenció d'incendis a la Catalunya Central 2020-2025. Ermita de Sant Quirze de Subiradells|Taradell (Osona)

La directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas i Olea, explicarà el Pla de prevenció d’incendis 2022-2025 a les comarques de la Catalunya Central.