La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, es reunirà demà divendres, 6 de maig, amb representants del sector fructícola per a analitzar les conseqüències derivades de les gelades de principis d’abril.

La trobada tindrà lloc a les 10:00 hores, a la seu del Departament a Lleida, i els mitjans de comunicació podran prendre’n imatges a les 11:45 hores. En acabar la reunió, a les 12:00 hores, aproximadament, la consellera atendrà els mitjans.

10:00|La consellera Jordà es reuneix amb representants del sector fructícola per analitzar les conseqüències de les gelades de principis d'abril. Seu principal del Departament a Lleida ( c. Camp de Mart, 35)|Lleida (Segrià)

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, es reunirà amb representants del sector fructícola per a analitzar les conseqüències derivades de les gelades de principis d’abril. La trobada tindrà lloc a les 10:00 hores, a la seu del Departament a Lleida, i els mitjans de comunicació podran prendre’n imatges a les 11:45 h. En acabar la reunió, a les 12:00 hores, aproximadament, la consellera atendrà els mitjans. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà la consellera.