El Departament de Cultura presenta el Pla_C* Cultura pel Clima per fomentar la sostenibilitat ambiental entre les empreses culturals

query_builder   6 maig 2022 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura presenta el Pla_C* Cultura pel Clima per fomentar la sostenibilitat ambiental entre les empreses culturals

Dimarts, 10 de maig de 2022 a les 11 hores, l'Institut Català d'Empreses Culturals (ICEC) presenta al Santa Mònica el pla de sostenibilitat ambiental, Pla_C* Cultura pel Clima, amb l’objectiu d’incentivar i promoure que les organitzacions i empreses del sector cultural es posicionin i elaborin un full de ruta propi per millorar la seva activitat a escala ambiental. A la roda de premsa hi participaran el director de l'ICEC, Miquel Curanta; el director de l'àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial de l'ICEC, Edgar Garcia, i la responsable de sosteniblitat ambiental i plans transversals de l'ICEC, Laia Sanahuja, acompanayts de representants del sector cultural.

Els periodistes que hi vulguin assistir, han de confirmar la seva assistència a comunicacio.icec@gencat.cat  (Mònica Garcia i Laura Rafegas).

11:00|El Departament de Cultura presenta el Pla_C* Cultura pel Clima per fomentar la sostenibilitat ambiental entre les empreses culturals. Santa Mònica|Barcelona (Barcelonès)

El director de l'ICEC, Miquel Curanta; el director de l'àrea de Desenvolupament i Transformació Empresarial de l'ICEC, Edgar Garcia, i la responsable de sostenibilitat ambiental i plans transversals de l'ICEC, Laia Sanahuja, acompanayats de representants del sector cultural, participaran en la presentació del Pla_ C* Cultura pel Clima per fomentar la sostenibilitat ambiental entre les empreses culturals. Els periodistes que hi vulguin assistir, han de confirmar la seva assistència a comunicacio.icec@gencat.cat  (Mònica Garcia i Laura Rafegas).