La consellera de Drets Socials farà una intervenció davant dels assistents a l'acte

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera assistirà diumenge a la 34a Festa Esplai, organitzada per Fundesplai al Parc Nou del Prat de Llobregat.

La consellera farà un recorregut per les diverses activitats programades, seguidament, farà una intervenció davant dels assistents a l’acte. L'acompanyaran el secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, i la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon.

Festa Esplai és el gran esdeveniment que organitza Fundesplai, obert a infants, joves, monitors i monitores i famílies. Amb el lema "Fem possible un món millor" Festa Esplai busca que tots els infants, joves, famílies, monitors/es es converteixin en activistes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través d’activitats lúdiques.

12:00|La consellera Cervera i el conseller Torrent assisteixen a la 34a edició de la "Festa esplai, fem possible un món millor". Parc Nou|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, assistiran a la 34a edició de la “Festa esplai, fem possible un món millor” de la Fundació Fundesplai. El secretari d'Infància, Adolescència i Joventut, Alexis Serra, i la directora de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon, també hi aniran.