El proper dimecres, 11 de maig, entre les 10 i les 19.00 hores, tindrà lloc a l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita una jornada dedicada a avaluar el potencial del desenvolupament d’una indústria d’algues a Catalunya, especialment al delta de l’Ebre. L’esdeveniment, que comptarà amb especialistes d’arreu del món en aquesta matèria, és organitzat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural conjuntament amb la Comissió General de Pesca del Mediterrani de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO-CGPM), l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa-ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball, l’Ajuntament de la Ràpita i la Xarxa Marítima de Catalunya.

A la jornada es presentaran els resultats de l’estudi encarregat per avaluar quins llocs de la costa catalana serien els més adequats per endegar aquest tipus d’empresa i la seva viabilitat econòmica.

Les persones participants faran una pausa a les 10:50 h, moment en què podran atendre els mitjans de comunicació.  Trobareu el detall dels participants i del desenvolupament de la jornada en aquest enllaç.