A partir de les 9.15 h a la Facultat de Biologia de la UB

La consellera Geis inaugura el congrés de ciència escolar Recerkids de Barcelona

query_builder   11 maig 2022 16:00

event_note Nota de premsa

A partir de les 9.15 h a la Facultat de Biologia de la UB

La consellera Geis inaugura el congrés de ciència escolar Recerkids de Barcelona

El programa fomenta els valors de la recerca científica entre l’alumnat de 5è i 6è de primària i enguany ha girat al voltant de la biodiversitat i l’impacte de l’acció humana sobre les aus

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, inaugurarà demà al matí a partir de les 9.15 h el congrés del programa Recerkids de ciència escolar que se celebra a Barcelona.

La consellera obrirà el congrés adreçant unes paraules als més de 200 alumnes de set escoles de la demarcació de Barcelona que s’aplegaran a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (UB) per compartir els resultats de la seva recerca amb la resta de centres i amb les científiques i els científics d’aquesta institució.

Recerkids és una iniciativa del Departament de Recerca i Universitats amb l’objectiu de promoure la recerca entre les nenes i nens de darrer cicle d’educació primària i donar a conèixer la tasca investigadora i de divulgació de les universitats i els centres de recerca de Catalunya.

En la sisena edició del programa, amb la que es torna a la presencialitat, hi han participat més de 3.200 alumnes de 90 centres de tot Catalunya, que han desenvolupat la seva recerca a l’aula. Després d’un primer congrés celebrat a la Universitat de Lleida el 28 d’abril, els dos darrers congressos Recerkids tindran lloc a Girona (Parc Científic i Tecnològic de la UdG, 18 de maig) i Tortosa (Campus Remolins de la URV, 27 de maig).

09:15|La consellera Geis inaugura el congrés de ciència escolar Recerkids. Aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB. Avinguda Diagonal, 645 |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, inaugurarà el segon congrés de la VI edició del programa Recerkids de ciència escolar, en què han participat més de 3.200 noies i nois de 90 escoles de Catalunya. Recerkids és un programa de foment dels valors de la recerca científica entre l’alumnat de 5è i 6è de primària, que enguany ha girat al voltant de la biodiversitat i l’impacte de l’acció humana sobre les aus.