El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà l’inici de les obres que la Generalitat desenvoluparà enguany en una dotzena de carreteres a tot Catalunya amb tècniques que permetran reduir emissions de CO2. Aquestes actuacions s’emmarquen en el Pla de ferms sostenibles 2022 i suposaran una inversió de 20 MEUR.

La presentació tindrà lloc a la carretera L-902, a Almenar (quilòmetre 8,3), a partir de les 12,30 hores. A l’acte també assisitiran el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, i les alcaldesses d’Almenar i d’Almacelles, Maria Teresa Malla i Vanesa Olivart.

12:30|El vicepresident Puigneró presenta el desplegament de nous ferms sostenibles per a les carreteres de la Generalitat que redueixen emissions. Ctra. L-902, quilòmetre 8,3|Almenar (Segrià)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà l’inici de les obres que la Generalitat desenvoluparà enguany en una dotzena de carreteres a tot Catalunya amb tècniques que permetran reduir emissions de CO2. El delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé, acompanyarà el vicepresident.