La consellera Ciuró es desplaça a Montblanc en una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau

query_builder   12 maig 2022 13:03

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ciuró es desplaça a Montblanc en una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau

  • La titular de Justícia visitarà l’Ajuntament de Montblanc i el Jutjat de Pau, des d’on atendrà els mitjans de comunicació
  • També es reunirà amb jutges de pau de la demarcació de Tarragona

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, es desplaçarà demà a Montblanc en el marc d’una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau.

A les 14 hores, Ciuró visitarà les instal·lacions del Jutjat de Pau de Montblanc, i juntament amb l’alcalde, Josep Andreu Domingo, atendrà els mitjans de comunicació.

A les 16 hores, es desplaçarà fins a l’Ajuntament de Montblanc, on signarà el llibre d’honor de la ciutat i, posteriorment, assistirà a una reunió amb jutges de pau de la demarcació al saló de sessions de l’Ajuntament.

Prèviament, durant el matí, la titular de Justícia també visitarà els Serveis Territorials del Departament per reunir-se amb l’equip directiu. L’acompanyaran la delegada del Govern de la Generalitat, Teresa Pallarès, el secretari per a l’Administració de Justícia, Eusebi Campdepadrós, i la directora dels Serveis Territorials, Mònica Solé.

En acabat, es traslladarà al Palau de Justícia, on mantindrà una reunió de treball amb el president de l’Audiència de Tarragona, Joan Perarnau, i els fiscals entrants i sortints, Xavier Jou i M. José Osuna, respectivament.

Després de reunir-se amb les autoritats judicials, Ciuró visitarà el Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, on es reunirà amb la degana, Estela Martín, amb el degà del Col·legi de Procuradors, Àngel Ramon Fabregat, i amb el president de Col·legi de Graduats Socials, Jaume Francesc Garcés.

 

ACTE:

La consellera Ciuró es desplaça a Montblanc en una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau

DIA:

Divendres, 13 de maig

HORA I

LLOC:

 

A les 14 hores. Jutjat de Pau de Montblanc. Plaça de Santa Maria, 1. Atenció als mitjans.14:00|La consellera Ciuró es desplaça a Montblanc en una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau. Pl. de Santa Maria, 1|Montblanc (Conca de Barberà)

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró i Buldó, es desplaçarà a Montblanc en el marc d’una jornada de treball per reivindicar el paper dels jutges de pau. Visitarà l’Ajuntament de Montblanc i el Jutjat de Pau, des d’on atendrà els mitjans de comunicació. També es reunirà amb jutges de pau de la demarcació de Tarragona.