El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presenta l'11a. edició de l'UltraEbre Swim Marathon aquest dimarts, 17 de maig, a les 11.00 hores, a la celòquia de l'antic Castell d'Amposta.

A la presentació d'aquesta nova edició de l'UltraEbre Swin Marathon, pionera en les proves de natació d'ultrafons, hi participaran també l'alcalde de Tivenys, Eladi Gabe, el regidor d'Esport d'Amposta, Marc Fornós, la regidora de Promoció i Turisme Esportiu d'Amposta, Iris Castell; el director de la cursa, Lluís Saura, i la nadadora ebrenca, Cristina Vallespí.

La 11a UltraEbre Swim Marathon es consolida com a referent de la natació de llarga distància, són 30.830 metres que uneixen l'embarcador de Tivenys amb l'embarcador del Club Nàutic d'Amposta, i tindrà lloc el dissabte 9 de juliol.

11:00|Presentació de l'11a UltraEbre Swin Marathon. Celòquia de l'antic Castell |Amposta (Montsià)

El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, presentarà l'11a edició de l'UltraEbre Swin Marathon. L'acompanyaran l'alcalde de Tivenys, Eladi Galbe; el regidor d'Esports d'Amposta, Marc Fornós; la regidora de Promoció i Turisme Esportiu, Iris Castell; el director de la Cursa, Lluís Saura; i la nadadora ebrenca, Cristina Vallespí.