• Els microcursos LGBTI es divideixen en dues tipologies: “Diversitat LGBTI, una oportunitat per millorar l’entorn laboral” i “Gestió de la diversitat LGBTI a les empreses: beneficis i oportunitats”.
  • L’acte de presentació tindrà lloc a l'Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya demà, 17 de maig, a les 16 h.
La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà demà, 17 de maig, els microcursos sobre diversitat LGBTI per a empreses, en el marc del Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia. L’objectiu d’aquestes microformacions és proporcionar recursos a les empreses per a treballar un pla estratègic i accions tàctiques per a gestionar la diversitat LGTBI.

Les formacions han estat dissenyades per la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, per tal de facilitar els coneixements bàsics sobre la construcció del gènere que permetin entendre i sensibilitzar l’entorn laboral sobre la diversitat existent en relació amb la identitat de gènere i l’orientació sexual.

L’acte de presentació arrencarà a les 16.00 h, a l’Auditori del Districte Administratiu (Carrer del Foc, 57, Barcelona). A més de la consellera Verge, hi intervindran la vicepresidenta de PIMEC, Emma Gumbert Jordan; la fundadora de l'associació Gender and LGBT Lab i directora de la televisió digital Gayles.tv, Maria Giralt, i representants de l’empresa Kave Home, Francesc Julià Ametller i Georgina Martí Villalonga. Al final de l’acte, s'obrirà el torn de paraula i els mitjans podran plantejar les seves preguntes.

Per als mitjans que tinguin interès a assistir a la presentació, es demana que es confirmi l’assistència a través del correu electrònic comunicacio.igualtat@gencat.cat i que s’arribi al Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya a les 15.35 h (accés per carrer del Foc, 57, edifici A, Barcelona). En cas d’anar amb cotxe i necessitar aparcament, cal especificar-ho en el correu electrònic de confirmació i entrar per l’Edifici B.

L’acte també es podrà seguir en línia a través d’aquest enllaç.

16:00|La consellera Verge presenta les microformacions en diversitat LGBTI a l'entorn laboral. C. del Foc, 57|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà els microcursos sobre diversitat LGBTI per a empreses, en el marc del Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia. L’objectiu d’aquestes microformacions és proporcionar recursos a les empreses per a treballar un pla estratègic i accions tàctiques per a gestionar la diversitat LGTBI. Les formacions han estat dissenyades per la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+ de la Generalitat de Catalunya, per tal de facilitar els coneixements bàsics sobre la construcció del gènere que permetin entendre i sensibilitzar l’entorn laboral sobre la diversitat existent en relació amb la identitat de gènere i l’orientació sexual.

En la presentació, acompanyaran la consellera la secretària d'Igualtats, Mireia Mata Solsona, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons.