Demà dimecres 18 de maig, a les 12.30h, a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Palafrugell (Av. Garcia Lorca, 31)

Interior signa un conveni amb l'Ajuntament de Palafrugell per a la creació d'una oficina conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local

query_builder   17 maig 2022 10:13

settings_input_antenna Convocatòria

Interior signa un conveni amb l'Ajuntament de Palafrugell per a la creació d'una oficina conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, i l’alcalde Palafrugell, Josep Piferrer Puig, signaran demà, dimecres, 18 de maig, a les 12.30 hores,  un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i l’Ajuntament de Palafrugell per a la creació d’una oficina conjunta entre la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra i la Policia Local del municipi.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la signatura. Seguidament, el conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, abans de les 19 hores d’avui dimarts. 

 

12:30|El conseller Elena signa un conveni amb l'Ajuntament de Palafrugell per a la creació d'una oficina conjunta de Mossos d'Esquadra i Policia Local. Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Palafrugell ( av. Garcia Lorca, 31)|Palafrugell (Baix Empordà)

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, i l’alcalde Palafrugell, Josep Piferrer Puig, signaran un conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior i l’Ajuntament de Palafrugell per a la creació d’una oficina conjunta entre la Policia de la Generalitat Mossos d’Esquadra i la Policia Local del municipi. La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, acompanyarà el conseller.