• El diàleg “Un any al capdavant del Departament de Cultura” tindrà lloc al Cercle de Cultura el dimecres 25 de maig a les 19 hores

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, participarà el proper dimecres, 25 de maig, en l’acte “Un any al capdavant del Departament de Cultura”, que tindrà lloc a les 19 hores al Cercle de Cultura del Cercle d’Economia.

L’esdeveniment serà un diàleg amb Garriga en què la consellera de Cultura repassarà l’acció de Govern realitzada durant el primer any de la legislatura, valorarà en quin punt es troben els objectius del Departament i exposarà els eixos i les prioritats per als propers anys.

Els mitjans interessats a ser-hi presents, han de confirmar assistència per correu electrònic a secretaria@cercledecultura.org, identificant-se com a premsa.

19:00|La consellera Garriga participa en l'acte 'Un any al capdavant del Departament de Cultura'. Cercle de Cultura ( c. de Provença, 298). |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, participarà en l’acte Un any al capdavant del Departament de Cultura de balanç del primer any de legislatura.