• El vicepresident Puigneró presidirà la presentació, que tindrà lloc demà divendres, 20 de maig, a les 12h, a Vielha, i es podrà seguir telemàticament pel canal de YouTube de Polítiques Digitals

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, conjuntament amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, presidirà demà divendres, 20 de maig, la presentació de l’Àrea 5G Aran, amb la qual es completa l’extensió del projecte Àrees 5G a tot el territori català.

Àrees 5G és un projecte de desenvolupament territorial impulsat pel Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona i la Fundació i2CAT en el marc de l’Estratègia 5G de Catalunya, per potenciar l’ecosistema català de la 5G i convertir el país en un pol de referència internacional al voltant d’aquesta tecnologia. L’Àrea 5G Aran compta, a més, amb el suport i la col·laboració local del Conselh Generau d’Aran, l’IDAPA, la Diputació de Lleida i la Cambra de Comerç de Lleida.

La presentació de l’Àrea 5G Ara es durà a terme a les 12 hores a l’Era Audiovisuau de Vielha, a Vielha, i comptarà també amb les intervencions d’Alberto López, tinent d’alcalde de Joventut, esport, turisme i comunicació de l’Ajuntament de Vielha; Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida; i Ramon Boixadera, director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. També hi intervindran Pere Porta, director de l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA); Eduard Martin, CIO i director de Connectivitat Intel·ligent de Mobile World Capital Barcelona; Rosa Paradell, directora d’Innovació i Desenvolupament de Negoci per al sector públic de la Fundació i2CAT; i José María Casas, director de Telefónica Mediterrani.

La presentació es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Polítiques Digitals.

*Nota per als mitjans:

Els mitjans que segueixin l’acte per streaming podran formular preguntes enviant-les per WhatsApp al 673 005 304 (indicant nom, mitjà, i la persona a qui va dirigida la pregunta).

12:00|El vicepresident Puigneró presideix la presentació de l'Àrea 5G Aran. Era Audiovisuau de Vielha ( av. Baile Calbetó Bara, 8)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, conjuntament amb la síndica d’Aran, Maria Vergés, presidirà la presentació de l’Àrea 5G Aran, amb la qual es completa l’extensió del projecte Àrees 5G a tot el territori català.