Estat de les actuacions vinculades a l'alliberament dels peatges de la C-32 nord

query_builder   24 maig 2022 12:45

settings_input_antenna Convocatòria

Estat de les actuacions vinculades a l'alliberament dels peatges de la C-32 nord

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el president del Consell Comarcal, Damià del Clot, participaran demà, 25 de maig, en una trobada informativa sobre les actuacions en marxa en el marc de l’alliberament dels peatges de la C-32 nord, enfocades sobretot a la pacificació de l’N-II i la millora de la connectivitat de l’autopista.

En la trobada també intervindran el director d’Infraestructures de Mobilitat, David Prat, i el president del Comissionat de Mobilitat del Maresme, Joaquim Arnó. La sessió tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme, a Mataró, a partir de les 9 hores. La informació estarà embargada fins a les 11,30 hores.

 

Posteriorment, a partir de les 10 hores, se celebrarà una reunió del Pacte per a la Mobilitat Sostenible del Maresme. Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges a l’inici d’aquesta reunió.

 

09:00|Informació sobre l'estat de les actuacions vinculades a l'alliberament dels peatges de la C-32 nord. Consell Comarcal Maresme ( pl. de Miquel Badia, 1)|Mataró (Maresme)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb el president del Consell Comarcal, Damià del Clot, participaran en una trobada informativa sobre les actuacions en marxa en el marc de l’alliberament dels peatges de la C-32 nord.