El proper divendres es presenta la temporada d’oferta anual d’ecoturisme del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La presentació es realitzarà a la Mollera d’Escalarre, a la Guingueta d’Àneu, on també es lliurarà el carnet del Bon Coneixedor als guies acreditats en el darrer curs realitzat pel Parc.

A la presentació hi assistiran el director del Parc Natural, Marc Garriga, el president de la Junta Rectora del Parc, Josep Queró, i el president de l’Associació de Guies Interprets del Parc, Albert Cereza.

També hi seran presents el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos L. Isus, i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme de Lleida, Juli Alegre.

10:45|Presentació de la temporada anual d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Aparcament est de la Mollera d'Escalarre|La Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà)

El delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, i el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro assistiran a la presentació de la temporada anual d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu