El Parc Natural de l'Alt Pirineu presenta la temporada anual d'ecoturisme

query_builder   25 maig 2022 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Parc Natural de l'Alt Pirineu presenta la temporada anual d'ecoturisme

El proper divendres es presenta la temporada d’oferta anual d’ecoturisme del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La presentació es realitzarà a la Mollera d’Escalarre, a la Guingueta d’Àneu, on també es lliurarà el carnet del Bon Coneixedor als guies acreditats en el darrer curs realitzat pel Parc.

A la presentació hi assistiran el director del Parc Natural, Marc Garriga, el president de la Junta Rectora del Parc, Josep Queró, i el president de l’Associació de Guies Interprets del Parc, Albert Cereza.

També hi seran presents el delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos L. Isus, i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme de Lleida, Juli Alegre.

10:45|Presentació de la temporada anual d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu. Aparcament est de la Mollera d'Escalarre|La Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà)

El delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, i el director general de Polítiques de Muntanya i del Litoral, Jesús Fierro assistiran a la presentació de la temporada anual d'ecoturisme del Parc Natural de l'Alt Pirineu