El secretari de Treball del Departament d'Empresa i Treball informarà de les novetats de la formació contínua a les comarques de Tarragona

query_builder   25 maig 2022 11:04

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Treball del Departament d'Empresa i Treball informarà de les novetats de la formació contínua a les comarques de Tarragona

Demà, dijous 26 de maig, el secretari de Treball del Departament d’Empresa i Treball, Enric Vinaixa i Bonet, i la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, Ariadna Rectoret i Jordi, visitaran diversos centres de Tarragona que imparteixen formació contínua per a persones treballadores.

A les 11:15, el Secretari de Treball, acompanyat de la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, atendrà els mitjans de comunicació per informar de les novetats de la formació contínua de treballadors i treballadores en actiu a les comarques de Tarragona.

L’atenció es farà al Centre d’Estudis i Orientació Professional (CEOP) a l’avinguda Roma, 5 C de Tarragona.

11:15|Informació de les novetats de la formació contínua a les comarques de Tarragona. Centre d'Estudis i Orientació Professional (CEOP). Avinguda Roma, 5 C. Tarragona|Tarragona (Tarragonès)

El secretari de Treball, acompanyat de la directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, atendrà els mitjans de comunicació per informar de les novetats de la formació contínua de treballadors i treballadores en actiu a les comarques de Tarragona.