• La roda de premsa serà aquest dijous, 26 de maig, a les 10.30 hores al Departament de Salut
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, oferiran aquest dijous una roda de premsa per explicar les noves accions de desburocratització de les consultes de l’atenció primària amb el nou sistema de gestió de les incapacitats temporals per ingrés hospitalari.

A la roda, també hi participaran la directora de l’EAP Canaletes-Fontetes de Cerdanyola del Vallès, Cristina Cabistañ, i la directora de gestió de pacients i atenció al ciutadà de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, Pilar Doretto.

La roda, amb format híbrid (presencial i telemàtic), tindrà lloc a les 10.30 hores a la sala d’actes del Departament de Salut. Els mitjans que vulguin cobrir l’acte de forma presencial caldrà que s’acreditin, prèviament, enviant un correu electrònic a l’adreça de premsa.salut@gencat.cat abans de les 18.00 hores d'aquest dimecres, 25 de maig. Serà necessari especificar nom i cognoms; el DNI; el mitjà pel qual es treballa i la tasca que s’hi desenvolupa (redactor, fotògraf, etc.).

Els mitjans també podran seguir i participar a la roda de premsa a través de la plataforma Zoom:

https://us06web.zoom.us/j/83748918514?pwd=bGJxNGJ1OEFJcFEzQWwrNFpNTVdEQT09


ID de la reunió: 837 4891 8514
Codi d’accés: 087875


A més, la roda de premsa també es podrà seguir per YouTube: https://youtu.be/UH21InaYtMA

10:30|El conseller Argimon presenta el nou sistema de gestió de les incapacitats temporals per ingrés hospitalari. Sala d'actes del Departament de Salut ( trav. de les Corts, 131 - 159. Ave Maria)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la directora del Servei Català de la Salut, Gemma Craywinckel, oferiran una roda de premsa per explicar les noves accions de desburocratització de les consultes de l’atenció primària amb el nou sistema de gestió de les incapacitats temporals per ingrés hospitalari. A la roda, també hi participaran la directora de l’EAP Canaletes-Fontetes de Cerdanyola del Vallès, Cristina Cabistany, i la directora de gestió de pacients i atenció al ciutadà de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, Pilar Doretto.