El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez- Cambray, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 31 de maig, a les 12.30h en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.

NOTA: Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.  

 

 

12:30|El conseller Gonzàlez- Cambray i la portaveu Plaja informen dels acords del Govern en roda de premsa . Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez- Cambray, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa presencial dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.