El vicepresident Puigneró presenta el projecte de la Generalitat i Nacions Unides d'anàlisi de la resiliència de les Terres de l'Ebre

query_builder   31 maig 2022 11:34

settings_input_antenna Convocatòria

El vicepresident Puigneró presenta el projecte de la Generalitat i Nacions Unides d'anàlisi de la resiliència de les Terres de l'Ebre

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà demà dimecres, 1 de juny, el projecte pilot de la Generalitat i Nacions Unides per analitzar la resiliència de les comarques de les Terres de l’Ebre.

La trobada coincideix amb la convocatòria que ha fet el vicepresident Puigneró als representants del teixit econòmic, associatiu i institucional ebrenc per començar els treballs del projecte.

La presentació tindrà lloc, a les 18.30 hores, a la plaça del Riu d’Ascó (Ribera d’Ebre).

18:30|El vicepresident Puigneró presenta el projecte de la Generalitat i Nacions Unides d'anàlisi de la resiliència de les Terres de l'Ebre. Pl. del Riu |Ascó (Ribera d'Ebre)

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, presentarà el projecte pilot de la Generalitat i Nacions Unides per analitzar la resiliència de les Terres de l’Ebre. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó, i el director territorial de Drets Socials a les Terres de l'Ebre, Felip Monclús, assistiran a l'acte.