Ho farà en una jornada organitzada pel Departament, la Taula del Tercer Sector i la Confederació

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, inaugurarà demà l’acte de presentació de les bases de les de subvencions Next Generation EU en l’àmbit social. Organitzat pel Departament, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i la Confederació, es preveu que hi assisteixin prop de 200 de persones del teixit d’entitats del país. La jornada tindrà lloc a partir de les 11.30h la Casa del mar de Barcelona (c. d’Albareda, 1-13).

A banda de la consellera, també participaran en la benvinguda la presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector, Francina Alsina, i la presidenta de la Confederació, Helena Fontanet. L’acte comptarà amb la ponència de la secretària general de Drets Socials, Dolors Rusinés, i de la coordinadora de Programes Estratègics del Departament, Elvira Balcells.

Drets Socials va publicar el 16 de maig les bases per a les subvencions en l’àmbit de l’atenció social finançades amb els fons Next Generation EU i preveu obrir aquestes convocatòries en les properes setmanes.

11:30|La consellera Cervera presenta les bases de la convocatòria de subvencions Next Generation EU. Casa del Mar de Barcelona ( c. d'Albareda, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, participarà en la presentació de les bases de les subvencions Next Generation EU en l’àmbit social, en un acte organitzat pel Departament, la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i La Confederació. També hi intervindrà la secretària general del Departament, Dolors Rusinés.