La consellera de Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, presentaran el proper divendres 3 de juny el pla de tancament o restricció d’acessos al Parc Natural de Montserrat en casos d’activació del nivell 3 del Pla Alfa, sobre perill extrem d’incendis.

A l’acte també hi assistiran el director general dels Agents Rurals, Marc Costa,  l'inspector en cap dels Agents Rurals, Josep Antoni Mur, el secretari abacial i sots prior de Montserrat, G. Anton Gordillo, el president de la comissió executiva del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Joan Rigol i Roig, la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit i Villegas, i el gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, Xavier Aparicio i Torrens, entre d'altres autoritats.

A les 11.00h, els mitjans gràfics podran fer un mut a la part final de la reunió de presentació del pla. Posteriorment, la consellera Vilagrà i el conseller Elena faran una atenció als mitjans de comunicació.

Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu abans de les 19 hores de demà dijous.

11:00|La consellera Vilagrà i el conseller Elena presenten el Pla Alfa 3 sobre perill extrem d'incendis al Parc Natural de Montserrat. Hotel Abat Cisneros de Montserrat|Montserrat (Bages)

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, presentaran el pla de tancament o restricció d’acessos al Parc Natural de Montserrat en casos d’activació del nivell 3 del Pla Alfa, sobre perill extrem d’incendis. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, assistirà a l'acte.