Els governs català, valencià i balear es reuneixen per celebrar l'Any Fuster

query_builder   2 juny 2022 10:36

event_note Nota de premsa

Els governs català, valencià i balear es reuneixen per celebrar l'Any Fuster

  • Dissabte, a les 12:30 hores, els consellers de Cultura dels tres governs atendran els mitjans
La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, la consellera d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit, i el conseller de Fons Europeus, Universitats i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company, es reuneixen aquest dissabte a la casa museu Joan Fuster de Sueca per homenatjar l'escriptor, enguany que se celebra el seu centenari. Els tres territoris de parla catalana s'han bolcat en la celebració de l'Any Fuster, organitzant activitats i difonent la figura i l'obra d'aquest referent valencià. En l'acte de dissabte, els tres consellers s'uneixen al voltant de la figura de l'escriptor. Primer, els consellers duran a terme una reunió. Tot seguit, faran una atenció a mitjans, i finalment, començarà l'acte d'homenatge en el qual estan convidades personalitats del món cultural català, valencià i balear. Els protagonistes d'aquest acte seran els tres comissaris territorials de l'Any Fuster, Enric Sòria per part de Catalunya, Voro Ortells per part del País Valencià i Fina Salord per part de les Illes Balears.

L'atenció a mitjans està prevista a les 12:30 h. Els mitjans gràfics podran fer un MUT de la reunió a les 12 h amb els consellers. Els periodistes interessats també podran cobrir la totalitat de l'acte. Han de confirmar la seva assistència a premsa.cultura@gencat.cat.

12:30|La consellera Garriga paticipa en la reunió per celebrar l'Any Fuster. Espai Joan Fuster ( c. de Sant Josep, 8, 10)|Sueca (Ribera Baixa )

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, la consellera d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit, i el conseller de Fons Europeus, Universitats i Cultura del Govern de les Illes Balears, Miquel Company, es reuniran a Sueca per homenatjar l'escriptor Joan Fuster, enguany que se celebra el seu centenari. A l’acte també hi assistirà la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Izaskun Arretxe Irigoien, així com els comissaris de l’Any Fuster.