Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió entre Violant Cervera i Héctor Illueca abans de la roda de premsa

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el Vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i Conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca faran demà al migdia una roda de premsa conjunta en matèria d’habitatge.

La roda de premsa tindrà lloc a la seu del departament de Drets Socials (Passeig del Taulat, 266) i la participació dels mitjans de comunicació serà telemàtica i presencial. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió a les 12:15h.

En el cas de participar telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom.

Enllaç de ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/83960488285?pwd=WG5oa1JXYTlDL2JQMWx5TnJZRHNmUT09

ID de reunió: 839 6048 8285

Codi d’accés: 722562

La roda de premsa també es podrà seguir en directe a l’enllaç de Youtube: https://youtu.be/G_pU3F1fFHM

 

La consellera Cervera i el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana fan una roda de premsa conjunta sobre polítiques d'habitatge

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera i el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, faran una reunió i una posterior roda de premsa conjunta sobre polítiques d'habitatge. La reunió tindrà lloc a la seu del departament de Drets Socials (Passeig del Taulat, 266). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió (mut) a les 12:15h.

  • 11:00|Reunió sobre polítiques d'habitatge. Departament de Drets Socials ( pg. del Taulat, 266)|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana faran una reunió sobre polítiques d'habitatge. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió (mut) a les 12:15h.

  • 12:30|Roda de premsa conjunta sobre polítiques d'habitatge. Departament de Drets Socials ( pg. del Taulat, 266)|Barcelona (Barcelonès)

    La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana faran una roda de premsa conjunta sobre polítiques d'habitatge. La roda de premsa tindrà lloc a la seu del departament de Drets Socials i la participació dels mitjans de comunicació serà telemàtica i presencial. En el cas de participar telemàticament, les intervencions dels mitjans es faran mitjançant la plataforma Zoom. Enllaç de ZOOM: https://us06web.zoom.us/j/83960488285?pwd=WG5oa1JXYTlDL2JQMWx5TnJZRHNmUT09