Presentació del cicle 'Música sota les estrelles'

query_builder   3 juny 2022 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del cicle 'Música sota les estrelles'

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín; el director del Parc Astronòmic del Montsec, Salvador J. Ribas, i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Josep Ardanuy, participaran dimarts, 7 de juny, a la roda de premsa de presentació de la 12a edició del cicle ‘Música sota les estrelles’, que se celebrarà de juliol a desembre al Parc Astronòmic del Montsec.

L’acte començarà a les 11.15 hores a la seu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Durant la roda de premsa tindrà lloc una actuació musical en directe del grup Hoven, un dels grups confirmats al programa d’aquest any. També hi serà el Dr. Eduard Estivill, component del grup Falsterbo, que també participarà al cicle de concerts.

11:15|Presentació del cicle 'Música sota les estrelles'. Institut d'Estudis Ilerdencs. Aula magna ( pl. Catedral s/n)|Lleida (Segrià)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín; el director del Parc Astronòmic del Montsec, Salvador J. Ribas, i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Josep Ardanuy, participaran en la roda de premsa de presentació de la 12a edició del cicle ‘Música sota les estrelles’.