Aquest diumenge, 5 de juny (12.00 hores), al Mercat Vell de Mollet del Vallès

Sessió de teatre familiar a Mollet del Vallès per aprendre, grans i petits, com celebrar una revetlla segura

query_builder   3 juny 2022 09:31

settings_input_antenna Convocatòria

Sessió de teatre familiar a Mollet del Vallès per aprendre, grans i petits, com celebrar una revetlla segura

Aquest diumenge 5 de juny, a les 12.00 hores, es durà a terme per primera vegada, a Mollet del Vallès, una representació davant un públic familiar de l’obra de teatre ‘A foc lent’.

L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior. La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’, es representarà davant grans i petits al Mercat Vell de Mollet del Vallès (plaça Prat de la Riba, 6), amb una capacitat per unes 300 persones. L’obra, amb entrada gratuïta, està especialment indicada per a infants i joves de 10 a 14 anys.

Després de la representació teatral, des de Creu Roja de Mollet s’ensenyaran els consells en cas de cremades o altres lesions i un membre de la colla de diables de Mollet del Vallès donarà consells a les famílies sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 326.000 seguidors, i al perfil de facebook emergenciescat.

També podeu consultar tots els consells a Revetlles i festes amb foc

La tècnica de Sensibilització de Protecció Civil de la Generalitat, Olga Alcaide, farà declaracions un cop finalitzada la sessió.