L'acte tindrà lloc demà, divendres 10 de juny, a la seu del Govern de Flandes a Brussel·les

El secretari d'Acció Exterior Gerard Figueras participarà demà divendres 10 de juny a la signatura del pla de cooperació entre Flandes i Catalunya per al període 2022-2024. L'esdeveniment tindrà lloc a la seu del Govern de Flandes a Brussel·les (Avenue du Port / Havenlaan, 88).
L'acte es desenvoluparà durant tot el matí per analitzar la cooperació assolida en les diverses àrees, però es convida a la premsa a assistir-hi a les 12 h, moment en què es podran prendre imatges de la sessió, es podrà seguir el discurs del secretari Figueras i es formalitzarà la signatura de l'acord de cooperació. 

Seguidament, el secretari Figueras i la seva homòloga flamenca, Julie Bynens, faran declaracions a la premsa. 

Per assistir-hi, cal que us acrediteu enviant un correu electrònic a comms.eu@gencat.cat abans del dijous, 9 de juny, a les 17 h.
Sobre el Pla de Cooperació entre Flandes i Catalunya

Les relacions bilaterals amb Flandes es van institucionalitzar en un acord de cooperació el 2008, del qual en van derivar els plans de treball de caràcter bianual. El nou pla de treball per al període 2022-2024, fruit de la consulta interdepartamental, així com les converses directes amb el govern flamenc, és la cinquena edició en la sèrie d'aquests plans.