• La consellera Garriga hi explicarà les noves línies de suport a l’audiovisual del Departament

El proper dilluns, 20 de juny, a les 19 hores, se celebrarà l’esdeveniment "Fem un gir de guió per l’audiovisual en català", organitzat pel Departament de Cultura per posar en valor i reivindicar la feina que fan tots els professionals del sector audiovisual català.

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, participarà en l’acte i hi explicarà les noves línies de suport a l’audiovisual impulsades pel Departament per tal de promoure i impulsar els productes audiovisuals en català. També hi prendran part directors, guionistes, productors, distribuïdors i altres professionals que desenvolupen la seva feina a Catalunya. A més, per part del Departament de Cultura també hi assistiran el secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila; i el director de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Miquel Curanta.

Els periodistes interessats a assistir a l’esdeveniment, que tindrà lloc als estudis Top Studios de Barcelona, podeu confirmar assistència a través de l’adreça de correu electrònic premsa.cultura@gencat.cat.

L’acte també es podrà seguir a través del canal de Youtube del Departament de Cultura.

19:00|La consellera Garriga participa en l'acte 'Fem un gir de guió per l'audiovisual en català'. Estudis de Top Studios ( c. d'Àlaba, 32)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, participarà en l'esdeveniment Fem un gir de guió per l’audiovisual en català, organitzat pel Departament de Cultura per posar en valor i reivindicar la feina que fan tots els professionals del sector audiovisual català.