La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà dilluns en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL) que s’impartiran a l’Hospital Universitari d’Igualada.

L’acte comptarà amb la participació i les intervencions del rector de la UdL, Jaume Puy, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el gerent de l’Hospital Universitari d’Igualada, Ferran Garci, i la degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Judith Roca. Un cop finalitzades les intervencions, la consellera Geis farà la cloenda de l’acte.

17:30|La consellera Geis presenta les noves places del grau en Infermeria a Igualada. Hospital Universitari d'Igualada ( av. Catalunya, 11)|Igualada (Anoia-Penedès)

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, participarà en l’acte institucional de presentació de les noves places del grau en Infermeria de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL) que s’impartiran a l’Hospital Universitari d’Igualada. L’acte comptarà amb la participació i les intervencions del rector de la UdL, Jaume Puy; l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; el gerent de l’Hospital Universitari d’Igualada, Ferran Garcia; i la degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, Judith Roca. Un cop finalitzades les intervencions, la consellera Geis farà la cloenda de l’acte.