El conseller Giró clou la presentació de l'Informe anual de l'economia catalana 2021

query_builder   17 juny 2022 11:32

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Giró clou la presentació de l'Informe anual de l'economia catalana 2021

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, clourà la presentació de l’Informe anual de l’economia catalana 2021, que tindrà lloc el proper dilluns, 20 de juny, a les 12:30 hores. La secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Matilde Villarroya, serà l’encarregada d’inaugurar l’acte, i la directora general d’Anàlisi i Prospectiva Econòmica, Marta Curto, detallarà els resultats de l’informe.

Durant l’acte es presentarà l’evolució de les principals macromagnituds de l’economia catalana en el darrer exercici i s’exposaran les perspectives de creixement per al 2022.

L’acte tindrà lloc al Districte Administratiu (c. Foc, 57) i es podrà seguir a través del canal YouTube del Departament

Els mitjans interessats a assistir-hi presencialment s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).

12:30|El conseller Giró clou la presentació de l'Informe anual de l'economia catalana 2021 . Departament d'Economia i Hisenda- Districte Administratiu ( c. Foc, 57)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, clourà la presentació de l’Informe anual de l’economia catalana 2021. Durant l’acte es presentarà l’evolució de les principals macromagnituds de l’economia catalana en el darrer exercici i s’exposaran les perspectives de creixement per al 2022.  La secretària d’Afers Econòmics i Fons Europeus, Matilde Villarroya, serà l’encarregada d’inaugurar l’acte, i la directora general d’Anàlisi i Prospectiva Econòmica, Marta Curto, detallarà els resultats de l’informe. L’acte es podrà seguir a través del canal YouTube del Departament i els mitjans interessats a assistir-hi presencialment s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a comunicacio.economia@gencat.cat (nom, cognoms, DNI i mitjà).