La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà demà dimarts, 21 de juny, a les 12.30h en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.

NOTA: Per cobrir la roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.  

 

12:30|La portaveu Plaja informa aquest dimarts dels acords del Govern. Palau de la Generalitat ( pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informarà en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Els mitjans podran seguir la convocatòria i fer preguntes de forma presencial des del Palau de la Generalitat.