Reactivació del sector d'activitat econòmica d'Olvan

query_builder   21 juny 2022 14:36

settings_input_antenna Convocatòria

Reactivació del sector d'activitat econòmica d'Olvan

La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, junt amb l’alcalde d’Olvan, Sebastià Prat, visitaran demà 22 de juny per la tarda els terrenys del sector d’activitat econòmica Berguedà-Olvan, un dels principals sectors de reequilibri territorial que està impulsant el Govern de Catalunya.

A l’acte assistiran també la delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; el president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara; el delegat dels serveis territorials del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Toni Massegú, i el president de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, Josep Maria Serarols.

La visita tindrà lloc en finalitzar la reunió del Consell general del Consorci, integrat per l’INCASÒL i l’Ajuntament d’Olvan, que té previst acordar la reactivació del polígon i la seva comercialització.

17:45|Reactivació del sector d'activitat econòmica d'Olvan. Sector industrial - Coordenades - 42.049380, 1.891220|Olvan (Berguedà)

La directora de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Mercè Conesa, junt amb l’alcalde d’Olvan, Sebastià Prat, visitaran els terrenys del sector d’activitat econòmica Berguedà-Olvan, un dels principals sectors de reequilibri territorial que està impulsant el Govern de Catalunya. La visita tindrà lloc en finalitzar la reunió del Consell general del Consorci, integrat per l’INCASÒL i l’Ajuntament d’Olvan, que té previst acordar la reactivació del polígon i la seva comercialització. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, també farà la visita.